All-in service

All-in service

1. Predictie / Titratie

Het MRA (Mandibulair repositie-apparaat) is een doeltreffende therapie voor het behandelen van snurkproblemen en obstructieve slaapapneusyndroom. Echter niet iedereen komt in aanmerking om met een MRA te slapen, daarom maakt Vivisol B gebruik van innovatieve diagnostische tools om doelgerichter patiënten te behandelen met hun MRA als de patiënt hiervoor al dan niet in aanmerking komt. Op die manier streven we samen met de arts naar de meest efficiente behandeling. Het gebruik van onze titratie tools reduceerd niet alleen speculaties naar de ideale afregeling voor het MRA, maar ook de opstarttijd voor de patiënt en het kostenplaatje worden hierdoor ingekrimpd.

2. Scannen van de tanden

Een tweede onderdeel binnen het Vivisol MRA service model biedt u de mogelijkheid om op een zeer doeltreffende en accurate manier een 3D scan te laten nemen van de boven-en onderkaak van de patiënt. Hierdoor heeft u geen nood aan tijdrovende afdrukken op basis van een mal. De snelle dataoverdracht van de scan naar onze collaborerende labo’s zorgt ervoor dat de fabricatie van de MRA snel en altijd correct zal verlopen. Meteen worden de 3D beelden gecontroleerd door onze partners, waardoor de patiënt niet opnieuw moet worden opgeroepen. Het productieprocess van de MRA start meteen.

3. 3D Print van de MRA

Het fabriceren van een MRA kan op verschillende manieren, wij kiezen er echter voor om de nieuwste technologieën te raadplegen. Een 3D printer zal op basis van de scan een custom made beugel printen,  dit op een snelle, efficiente en duurzame manier. Wij bieden een MRA aan die alle mogelijke bewegingen toelaat, het openen van de mond, vooruitbewegen en zijwaarts of lateraal om een maximaal comfort aan de patiënt te bieden.

4. Opvolging

Wij als Home Care provider dragen service hoog in het vaandel, de patiënt staat steeds centraal en daarom kan deze
 
24/24 – 7/7 terecht bij onze Customer Service. 

Reacties zijn gesloten.